BOLU / MUDURNU - Yazılar Ortaokulu

Yazılar Ortaokulu

Adres
YAZILAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ YAZILAR MERKEZ KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO: 107/1 MUDURNU / BOLU
Vizyon
"İstiyoruz ki... Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak dirik bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmak."
Misyon
"Biz... Bütün öğrencilerin öğretmenlerini sağlamak,onların bilgili, becerili ve kendine güvenen,Milli Eğitimin Genel Amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız."
Başarılar
2017-2018: Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması Bolu Üçüncüsü (191 kg) 2018-2019: "Öğretmen" konulu şiir yarışmasında - Birincilik ve İkincilik 2018-2019: "Teknoloji Bağımlılığı" konulu resim yarışmasında Birincilik ve Üçüncülük 2018-2019: "23 Nisan" konulu şiir yarışmasında Birincilik ve Üçüncülük 2018-2019: Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmalarında Reversi oyununda Bolu Birinciliği, Kulami oyununda Üçüncülük
Bolu-Mudurnu Karayolu üzerinde.
Bolu Mudurnu Yazılar Köyü.
Bolu´ya 34 Km Mudurnu´ya 18 Km